AĞRI / PATNOS - Patnos Halk Eğitimi Merkezi

ABDURRAHMAN YILMAZ - MÜDÜR

Abdurrahman YILMAZ 1967 yılındaPatnosta doğdu.İlk, Orta Öğrenimini Patnosta tamamladı.Ağrı Eğitim Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra 2000 yılında alan tamamlama Türkçe öğretmenliği lisans tamamlama programını bitirdi.Şubat 1989 yılında Tokat İli Zile İlçesine Sınıf Öğretmeni olarak atandı.1992 yılında sınıf öğretmeni olarak atandığı Patnosta sırasıyla 14 Nisan İlkokulu,Cengiz Topel İlkokulu,Patnos Yibo,Cumhuriyet İlk/Ortaokulu,Sütlüpınar İlk/Ortaokulunda sınıf öğretmeni,Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.En son Cumhuriyet İlk/Orta okulunda Müdür olarak görev yapmakta iken Haziran 2019´da İlimizde sekiz yılını dolduran idarecilerin zorunlu yer değişikliği kapsamında  Patnos Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Abdurrahman YILMAZ;03/07/2019 tarihinde göreve başlamış ve halen bu görevine devam etmektedir.